Annons
Annons

Chokladkaka Rawfoodstyle

Ljuvlig chokladkaka i rawfood-förpackning.

Redaktionen

4 april, 2013
Chokladkaka Rawfoodstyle
Dela inlägget

Ljuvlig chokladkaka i rawfood-förpackning.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Kureras blogg Groddat är godast.
https://kurera.se/groddat-ar-godast/.

Portioner: 2

Ingredienser

0,25 dl kokosflingor
0,5 tsk chlorella eller spirulina
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl sötmandel
4 dadlar
0,5 dl flytande kokosfett
1 tsk mortlade kardemummakärnor
1 msk kakao
1 tsk acai

Gör så här

Mixa kokosflingor med chlorella eller spirulina.
Fördela i portionsskålar och lägg sedan i frysen.
Mixa under tiden solrosfrön med sötmandel till fint mjöl.
Tillsätt sedan dadlar, flytande kokosfett, mortlade kardemummakärnor, kakao och acai.
Fördela över kokosbotten och ställ sedan i kylen ett par timmar för att stelna.
Vid servering toppa med rawkakaonibs eller gojibär.

Annons
Annons