Annons
Annons

Gör dina egna marsipankulor

Sugen på att förnya julbaket? Gör dina egna hemmagjorda marsipankulor från scratch. Lite nyttigare - lite godare - och ruskigt enkelt. Här är receptet.

Redaktionen

5 december, 2012
Gör dina egna marsipankulor
Dela inlägget

Sugen på att förnya julbaket? Gör dina egna hemmagjorda marsipankulor från scratch. Lite nyttigare – lite godare – och ruskigt enkelt.

Ingredienser
4 dl mandelmjöl
1,5 dl Sukrin Melis
2 äggvitor
Mörk choklad till dekoration

Gör så här
Blanda ihop mandelmjöl, Sukrin Melis och äggvitor till en deg.
Rulla kulor av degen.
Låt stå i cirka 30 minuter i kylskåpet.
Smält chokladen. Dekorera marsipankulorna med choklad genom att hälla eller spritsa på chokladen.
Förvara i kylskåp.

Annons
Annons