Annons
Annons

Grapesallad med paprika och dijondressing

Ett gott GI-tillbehör, till exempel till "jerked kyckling".

Redaktionen

6 februari, 2013
Grapesallad med paprika och dijondressing
Dela inlägget

Ett gott GI-tillbehör, till exempel till ”jerked kyckling”.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Mia Hagenmalm, som bloggar om mat för Kurera.se.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

Ingredienser

1 huvud isbergsallad, rivet i bitar
1 stor grapefrukt, skalad med kniv och köttet skuret i munsbitar
½ röd paprika, skuren i bitar
½ gul paprika, skuren i bitar
½ grön paprika, skuren i bitar
1 st rödlök, finstrimlad

Dressing:

2 dl cremefraiche
2 msk dijonsenap
2 msk osötad äppelcider
Salt och svartpeppar

Gör så här

Blanda grönsaker och dressing, servera på en gång.

Annons
Annons