Annons
Annons

Liten groddplansch

Anna Ledberg

Groddat är godast
19 februari, 2013
Liten groddplansch
Dela inlägget

48118_10152087011575110_1526201279_nHej!

Jag börjar min groddskola med denna fina plansch. Det är inte jag som gjort den utan hittade den på facebook, men tycker den är tydlig och bra så delar gärna med mig. Synd bara att texten är så liten… jag har försökt förstora men det gick inte så bra. Hoppas ni kan läsa. Tips! Spara bilden på din dator så kommer du åt och kan läsa hela texten.

Jag blötlägger allt jag kommer åt….:D Nötter, frön, gryn och säd, i princip all mat jag använder. Det är en vana jag har för maten känns ”så smutsig ” – dessutom väcks matvaran till liv. En torrvara som det ofta är, det man blötlägger är ju torrt för att klara av att stå i skåp i flera månader så med blötläggningen väcks den till liv och börjar ge näring igen.

Min dotter hjälper mig gärna när  maten ska bada över natten. Jag lär henne allt jag kan.

Annons

Som ni kanske märker är min största hobby mat och näring, jag kan spendera timmar på olika hälsokoster  – för det är oftast där vi handlar vår mat.  Brukar alltid tala med personalen för de kan ju ge tips och kloka råd. Det jag alltid frågar när jag är på hälsokosten och håller upp en produkt är :

Kan man grodda den här?

Hälsokosten är för mig som när andra kvinnor ska köpa skor.  Jag kan verkligen gå och titta på allt, klämma, lukta, ta reda på, prova. Precis som andra kvinnor gör i skoaffären…

Ha en härlig tisdag.

Annons
Annons