Annons
Annons

Måndag

Anna Ledberg

Groddat är godast
22 april, 2013
Måndag
Dela inlägget

skryta

 

Idag känns det som att jag måste jobba med mig själv.  Ibland är livet jobbigt, slitsamt och pengarna är slut.(Nä det kommer inga på torsdag heller)  Har inget att göra och känner mig nere. Visst hjälper det väl med affrimationskort  och tankesätt som ”fake it ’till you make it.”

Jag tror inte att alla alltid är på topp, man väljer ju vilken sida man vill visa upp på sina bloggar och sin facebook. Det är alltid gladaminer och hejjarop och man vill ha bekräftelser på att man är duktig.  Ser ni någon som erkänner att man mår dåligt och har ont imagen på sin facebook gubbe?

Annons

Ta mig fan. Så bra. Allt är. Jämt.

Jag har lärt mig utveckla min intution, jag har talat med mina guider, jag har visulaluserat och affrimerat tills  de inre ögonen blöder. Jag har blivit hypnotiserad och kommit över mentala hinder,  jag har 100miljoner cd skivor med mentalträning hemma. Jag kan sitta hemma och tänka att jag har kollegor, en fast månadslön som kommer punktligt varje månad, kafferast och semester och att jag får betalt för att göra det jag tycker är kul. Jag upplever känslan hur det är. Jag ÄR där.

Men sedan vakar jag till och inser att det inte funkar, bara så där. Bara sitta och tänka funkar ju inte, det betalar ju inte hyran. Man måste ju få in pengar också. Under tiden jag tänker och affrimerar, lawar, (”Laws of attractions:ar”) hinner någon annan före mig i verkliga livet. Man måste ha en plan.

Jag får ta och börja så lite frön här och där så får vi se vart det växer bäst.

Annons
Annons