Annons
Annons

Packåsnan

Anna Ledberg

Groddat är godast
27 juni, 2013
Packåsnan
Dela inlägget

Jag börjar lägga fram alla jag behöver för en semester på obestämd tid i ödemarken. Lite mycket kan man tycka, men för mig, är det saker jag måste ha i min vardag.
Min sambo säger:  nu får du fan ta och ge dig när jag ärligt talat funderar på att ta med min stora, kraftfulla mixer. Den är stabil, tung och klumpig. Men jag använder den minst 2 gånger om dagen här hemma. Jag hade redan paxat för juicecentrifugen så Ok, han vann den här gången. Tur att jag har min travelmastermixer.

IMG_5047

 

Annons

Detta är bara mina leksaker, sedan kommer allt övrigt.
Vi tar det från början: mobil, dator, kaka,groddar, mugg och tallrik, pajfrom, träningsband. råsaftcentifugen, couscous, vetegroddar, en keramisk kniv, travelmastermixern, glassformar, linfröknäcket (men är tveksam eftersom vi har utedass och inget rinnande vatten) matlådeväskor och min chiagroddskruka.

Fråga: Finns det någon som känner till om hälsokosten, som är specialiserad på rawfood finns kvar i Arvika?  Den låg på ett hörn och det är / var min favoritbutik. Sedan finns ju life och de andra stora kedjorna. Så jag klarar mig nog.

Vi hyres!

Annons
Annons