Annons
Annons

Reklam för Kureratidningen och Hej!

Anna Ledberg

Groddat är godast
8 juli, 2013

Nu har jag haft lite semester i Värmland och tyvärr så låg jag inte i hängmattan hela tiden utan spenderad min tid inomhus framför brasan eller i sängen, eller i badhuset. För så kallt har det varit. Bläää!!

Jag läste nya Kureratidningen med stor lust och fastnade speciellt för en artikel angående AHDH och omega3.  Min mammas kusin hade just berättat av hennes barnbarn har ADHD och måste äta amfetamin som medicin i resten av sitt liv.  Min mammas kusin bor i värmland och så vi passade på att besöka henne med familj.

För mig är det ett självklart val att andra sin kost, mera fettsyror som omega3, ingen gluten och ingen mejeri och ingen socker och se upp med E ämnen istället för medicin. Jag vill inte vara någon kostpolis, men nu när det finns forskning och så mycket framsteg inom just den biten, finner jag ingen anledning att fortsätta att äta som man alltid gjort och ta amfetamin för att bli lugn.

Man kan ju alltid testa! Eller hur?  Känner du någon som är i riskzonen gå genast och hämta en tidning, den är gratis, och läs.

Annons

Hejdå och ha en bra dag nu!

Annons
Annons