Annons
Annons

”Reparera mig”!

Anna Ledberg

Groddat är godast
5 augusti, 2013
Dela inlägget

Nu får det vara nog med semestertider, jag orkar inte en sekund till. Jag är trött på färskpotatis, grillad mat, gräddfil och köpe-såser.  Jag är sjuktligt trött på vindrinkar och att ligga i hängmattan. Jag är trött på att aldrig känna mig utvilad. Jag vill komma igång, jag vill göra något, jag är rastlös och min kropp skriker:

Lyssna på vad jag säger till dig, ta en rask promenad, drick ljummet vatten, ät ekologisk mat, reparera kroppens alla celler med gröna drinkar (Flera liter om dagen!!!)  Reparera mig!

Vi har tre veckors semester kvar! Lyssna, tre veckor kvar av semestern och jag är sjukligt trött redan nu. Hur ska jag orka?

Jag måste göra en detox, jag måste komma igång igen. Med start nu!

Annons

Mitt program:
Jag börjar dagen med  ljummet vatten och en rask promenad, i cirka 2o minuter. Min familj sover gärna till minst 10 och jag går upp vid 06:30 så jag har gott om tid.  Promenaden gör jag själv, utan inblandning av familjen. Det är bara att göra utan att vänta på att de ska få lust, ork. Jag har gjort mitt och är ”klar”.
(2 åringen går försakta och 34åringen vill inte bli svettig när han precis har duschat!)
Flytande Sallad /  Gröndrink till frukost. Minst en liter. Bara en massa blandade grönablad, spenat, salladssorter, grönkål, selleri, äpple och så. Om jag börjat min dag så bra får jag vara nöjd. Då kan det bara bli bättre.

Lunch vid 12
Mellis vid 15

Middag 18
Godnatt 20.

Helst skulle jag vilja undvika all gluten och all mejeri och bara äta ekologiskt i största mjöliga mån. Helst också undvika upphettning. Vi är ingen fikafamilj så att ta bort fikabrödet är inget svårt. Vi väljer hellre mellanmål.

Hur känner du dig efter semestern? Redo att börja jobba?

Annons
Annons