Annons
Annons

Äppel, morot och ingefärsdrink

Anna Ledberg

Groddat är godast
23 september, 2013
Dela inlägget

Jag blev faktiskt inspirerad av ICA reklam ”drick mer frukt och grönt” ( Bra va?)  och juicade lite dricka.

Du behöver till 1 större glas

500 gram svenska äpplen. (Helst eko, Men det finns ju inte att få tag på i butik och det är ju så förkastligt att de Svenska äpplerna kostar 10 kr mer / kg.  Jag plockar helst från mor och fars trädgård)
500 gram eko morötter
minst 1 cm ingefära, helst mer

Annons

Jag juicade ingefäran samtidigt med resten av frukten, annars känns det som den smetas ut i juicepressen.

Jag tycker det är synd att vi inte har en kompost, för det blir så himla mycket rester när man juicar. Vår förening hade en förut, alltså innan vi flyttade hit. Men de fick problem med råttor så den togs bort….:///

————————————————————————————————————————————————
Ikväll ska jag åka och köpa en ny mobil.  Ser fram emot att kunna arbeta mer mobilt igen. Nu efter cirka en vecka utan en smartphone har jag både sparat tid och förlorat tid.  Förut hade jag kunnat blogga på tunnebanan och det var supersmidigt, kolla mailen, instagram och facebook och annat viktigt.  Att plocka fram datorn, ladda över bilder från kameran tar mycket tid. Att ha allt i mobilen var ju mycket bra.
Jag har varit mycket mer närvarande när vi varit i lekparken, tittat på barnet istället för på mobilen.  Jag har blivit ”avsmartphonifierad”  jag har förstått att jag inte behöver updatera hotmail var tionde minut, jag behöver inte slösurfa…. jag är typ den enda som läst metro på tunnelbanan.  Ändå vill jag ha en ny, eftersom jag ändå tjänar på att ha internet och alla mina jobbgrejer i mobilen.  Men jag kommer inte plocka upp mobilen när jag inte har något att göra.

 

Annons
Annons