Annons
Annons

Morotspasta med nötpesto

Anna Ledberg

Groddat är godast
30 januari, 2014
Morotspasta med nötpesto
Dela inlägget

 

Dagens lunch slängde jag ihop på under 10 minuter. Fatta att det går snabbare än att vänta på en hämtpizza!

20140130_123832

 

Annons

Morotspasta med nötpesto
1 person
1 större morot, svarvad. För att det ska gå enkelt att svarva använd tjocka grönsaker.
Det blir mycket festligt om du blandar olika grön / rotsaker till din pasta. Tänk rättika, zuccihni, morot, rödbeta…

Peston
4 st paranötter
1 msk naturella casewnötter
1 msk naturell olja

”Pumpakärneparmesan”
Otroligt lik i smaken som vanlig parmesan!
Mixa pumpakärnor till ett strössel. Endel brukar lägga i Bjäst i sin pumpaparmesan, prova gärna  och se vad du tycker bäst om.

psst! på måndag 3/ 2 är det Andningens dag så passa på och andas ordentligt fram till dess..;D I morgon bjuder jag på en andningsövning som jag passande nog hittade.

 

 

 

 

Annons
Annons