Annons
Annons

mandel mot migrän och piller mot allt?

Anna Ledberg

Groddat är godast
28 februari, 2014
mandel mot migrän och piller mot allt?
Dela inlägget

1660911_10151941604403085_513404975_n

Och fungerar detta?  Mandel mot migrän, vad tror du?  Matsommedicin är ju något som jag älskar och förespråkar. Inte bara det att det inte är bra att äta medicin mot allt du kan tänka dig. Folk går till doktorn för att få ett piller för att bli smal, bli lycklig, bli lugn, kunna bajsa,  och så vidare. Visst fine, om det hade varit så att pillret hade stannat hos dem så hade jag nog inte brytt mig så mycket. Men nu har det påvisats att jag dricker upp andra människors medicinrester när jag dricker mitt kranvatten.  Tänk på det nästa gång du kissar!

Visst många mediciner kanske man måste ta, men behöver man verkligen ta alla? Det finns mycket att tala om angående detta och det irriterar / stör/ förvånar mig hur folk, kan sitta på middagar och skryta och jämföra sina psykpiller.  Som om det vore något festligt, coolt att vara sjuk.

Jag hittade det här på en hemsida om mat och hälsa och deppressioner och saxar ut och ger er. För det KAN vara så här enkelt att slippa sina piller.

Annons

Dagsljuset, minst 20 minuter varje dag är nödvändigt för ditt välbefinnande.
Aktiviteter, att bryta ett mönster och göra det du tyckte om innan du blev nedstämd, hjälper till att locka fram glädjen.
Rörelse, du behöver inte prestera på gymmet eller i motionsspåret, men du behöver röra på dig. Gå, dansa, yoga, vad du tycker om, en stund varje dag.
Kost, ät tre bra mål mat om dagen och ge kroppen näring som byggstenar till att bygga upp ditt välbefinnande igen och hjälp till dig att stå emot känslosuget.  Och skippa sockret och alkoholen om du mår dåligt.

 Läs mer här information från  Kostrådgivarna.se

Naturlig läkning är den bästa tycker jag!

 

Annons
Annons