Annons
Annons

Min långhelg

Anna Ledberg

Groddat är godast
5 maj, 2014
Min långhelg

IMG_5702

 

Vi åkte till landet den här helgen! Jag älskar tidiga mornar på landet. Klockan är 07:15 och jag vaknar av det underbara ljuset. Jag är alltid pigg, utvilad och fräsch. Känner mig sugen att välkomna dagen med lite yoga. Alltid. Men det händer aldrig för vi har ingen plats.  ( lam ursäkt!) Känner mig sugen att äta bovetegröt och gröna smoothiesar, men sen kommer de andra och ”förstör allt” med bröd och ost.

Det som dock alltid händer är att jag sticker ut med min kamera och välkomnar dagen med ett gäng schyssta bilder istället.  ( ARG!! här har jag laddat, men så går inte mina fina bilder att laddas upp. )

Annons

IMG_5688

Fin vas och smutsiga fönster!

Vi åkte också till en bondgård och såg på när lammen fick mat från nappflaska, några Cadilacks (med livsfarlig 50talsbarnstol) och köpte ägg. Vi var ett gäng, mina föräldrar, jag och sambon och barnen och Peter och Kristina.  De sista är också vegetarianer så vi grillade grönsaker och gjorde klyftpotatis. Det var första gången vi var på landet efter hela långa vintern. Jag är alltid orolig när jag kommer efter vintern, hur ser det ut, hur mycket musbajs är det, har vi haft inbrott, har någon takplatta blåst av eller har något träd blåst ner?

har du något landställe? Ligger det vid skogen eller vid sjön?

Annons
Annons