Annons
Annons

Minitest av grönt pulver

Anna Ledberg

Groddat är godast
3 augusti, 2014
Minitest av grönt pulver
Dela inlägget

20140803_072204Gröna pulver är så populära just nu. Alla verkar gå runt och sippa på en tycker jag. Och alla producenter som vill fram i hälsobranschen skapar sitt egna mirakelpulver. I mångt och mycket innehåller de samma sak, lite alger, olika sorters gräs och groddar. På bilden visas bara två av alla dessa.

Testresultat av dessa två:

MultiGreens: Svår att ta ur ur röret trots att den innehåller en skopa. Lång, lång innehålls lista med en massa gröna saker. Tex gräs, broccoli, groddar.  Känns och luktar otroligt nyttig. Smak: Smakar så nyttigt att inte ens jag kunde dricka upp den! Jag gör så här med Multi Greens: 20140727_093700 Häller i istärningspåsar och lägger ett par stycken ( minst halva fryspåsen) i min smoothie. Du bör blanda ut pulvret med vatten först innan du fryser, och använd en tratt att fylla på med. Man kan ju givetvis lägga direkt i smoothien, men detta är roligare.

Superbooster: Doftar sött av bär och frukter. Smakar gott av bär och frukt. Innehåller sötningsmedel och mer ”söta” saker än multigreens. Lätt att ta ur och jag tar gärna en drink av denna. God smak, och känns inte lika nyttig som den andra. Det nyttiga ligger gömt bakom allt sött känns det som.

Annons

Om du köper ett grönt pulver, som är ganska dyrt, är det viktigaste att du äter den. Eller hur? Ska du blanda ur den kör på Multi Greens? Eller dricka rent som en shoot, välj superbooster!

Ha en bra söndag!

Annons
Annons