Annons
Annons

Första dagen på jobbet!

Anna Ledberg

Groddat är godast
4 augusti, 2014
Första dagen på jobbet!
Dela inlägget

Vi börjar skiftbytet med några gemensamna veckor, där det är tänkt att han ska se och lära för att sedan göra allt helt själv!

På fredag är jag flugan på väggen! Fast jag är hemma ska han göra allt själv! Det är faktiskt bra /skönt att öva innan allvaret brakar loss. Det ska bli intressant att se honom få liv i våra extremt morgontrötta barn, klä på och äta frukost, borsta tänder, och få i väg åt sammahåll. Hans morgonrutiner har tidigare endast bestått av kaffe, skita, duscha, blåsa håret och gå!

Så okey: 1:a dagen på nya jobbet kan summeras: mycket bra jobbat, härligt med egna initiativ, ( t ex  ”nu går vi ner till källaren med det här gamla skräpet” och på Hemköp: ” finns det mer falafel på lagret?”)

Det finns alltid rum för förbättring: egen personlig hygien får man sköta innan barnen vaknat.  ”Nä nu går jag och skiter”  – sånt passar sig inte precis när barnen ska ha frukost och  man får se över sin onda rygg så den är ok och inte spökar när det är dags att hämta på förskolan. (Klart man ställer upp – gick själv och hämtade så han fick vila)

Annons

Båda barnen var extremt trötta! Elin somnade framför tvn efter nån timmes trötthetsgnäll strax innan 19.

1406185017657

Annons
Annons