Annons
Annons

Vilken är din plan?

Anna Ledberg

Groddat är godast
18 augusti, 2014
Dela inlägget

Jag brukar kalla hösten för nystart och uppstartstid och verkligen älskar att börja med saker och lära mig nytt. Jag är så himla på och framåt. Allt går bra och jag ser resultat och prestationer ökas.

Nu är allt går som räls brukar jag tänka ut en plan som hjälper mig komma ihåg hur jag ska leva. För mig som har lagt till motion  på min agenda är min plan att lyssa på pod. Jag lyssnar på Barnvagnspromenader med Louise Hallin och faktiskt är det så att jag gillar det så mycket att jag LÄNGTAR till nästa gång jag får gå ut och lyssna.

Jag lägger fram allting på kvällen innan och går när jag lämnat på förskolan. Så är det gjort. Liksom. Skulle jag springa runt om leta efter kläder, hörlurar eller skor på morgonen är oddsen lika med noll att jag kommer ut.

Det är min plan.

Annons

 

Alla vi har olika mål och mening med vår höst. Kanske är ditt mål att sluta äta godis, sluta dricka öl/ vin. Och vilken är din plan för att hjälpa dig framåt?

Om du blir sugen på godis – något som du tänkt att du inte ska äta så mycket av- vilken är din plan för att kunna motstå när du känner första suget?

Kanske är det du som ska sluta dricka lika mycket öl  / vin – blev det mycket dricka under semestern? Vad skulle vara bra för dig att påminna dig själv om när du är sugen på dricka?  Kan du få kickarna på något annat sätt? Kan du ersätta drickat med någon hobby? Kanske klättra i berg? Eller att älska?  För mig funkar det bättre om jag ska sluta med något dåligt att ersätta det med något annat.

Om jag skulle sluta dricka vin skulle min plan för det vara att ersätta alkoholen med gröna drinkar och ägna tid åt att leta recept som verkar goda.  Och sedan se till att jag håller mig sysselsatt  och aldrig bli uttråkad. En vettig hobby.

Annons
Annons