Annons
Annons

Bankaka – Supersnabb pannkaka utan gluten och mejeri.

Anna Ledberg

Groddat är godast
14 september, 2014
Dela inlägget

Har du provat bankakan? Den har lite olika namn i olika matbloggar, men var det handlar om är en ”pannkaka” på banan och ägg.

Jag gjorde själv här hemma för en vecka sedan och betyget blev varierande:
( Dock från en och samma person)

Från:

Annons

Jag ÄLSKAR de här pannkakorna

till lätt viskande

Jag tycker inte om de här pannkakorna

Gillar du smaken av banan tycker jag du ska testa själv. Du har frukosten / melliset klart på några minuter.

Mitt recept:
1 mjuk banan
3 ägg
Mosa bananen riktigt slät med hjläp av en gaffel, tillsätt äggen och rör tills allt är blandat. Stek som plättar. Vi serverade med sylt.
I andra recept förekommer kanel eller kardemumma.

Lycka till.

Annons
Annons