Groddat är godast

Mycket i skolan!

Nu har vi verkligen kommit igång i plugget och det märks. Vi har mycket att stå i varje dag, tack och lov har vi schemafria dagar på måndagarna så man kan komma ikapp och gå till bvc, till biblioteket och lämna på förskolan.

I skolan har  vi just nu Photoshop – här ligger jag oceaner av tid efter!!! Svårt och pilligt och kräver mycker tid och engagemang av mig

 Content marketing, -kul, intressant och vill lära mig mer om det

 Projektledning – kursen startade i fredags, heldag 9-16 och fortsätter i veckan

och tills i morgon ska vi skriva ett pressmeddelande.  Vi ska hitta en nyhet inom områderna alkohol, tobak, hälsokost eller godis. Med interjuv och pratminus. Jag har haft jättesvårt att välja ämne och komma igång. Först valde jag godis, sedan hälsokost och det har varit många svängar mellan varven…

( Pratade med en i häslokosten som sa att Kolonialt silver inte skyddar mot Ebola och tyckte bygga vidare på det. Men ångrade mig. Kolonialt silver skyddar mot virus och ebola är ett virus . Sedan tänkte jag skriva om hur många grisar som får sätta livet till för ungarnas halloweengodis, men det är ju inte heller en nyhet.  Tillslut kom jag på en bättre ide  handlar om ett trädgårdsföretag.)

Nu ska jag med och hämta på förskolan, och sedan skriva ut på biblioteket, köpa ny gaspatron till sodastreamen och lite annat smått.
på kvällen har jag yoga. Jag älskar det! Det är Hathayoga  i en kvarterslokal här i Årsta. Perfekt.

Vi ses!


2 comments on “Mycket i skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Fötter – inte rötter

Blogginlägg

Känner du att du har svårt att passa in? Eller att du alltid måste kompromissa? Försöka passa in? Känner du ofta rädslan att göra fel? Det är är miljön det är fel på –  inte dig. Du ska inte anpassa dig efter miljön utan miljön efter dig. Vi har fått fötter och inte rötter och […]

Svar: När ska man ge barn nyttig mat?

Svar: När ska man ge barn nyttig mat?

Blogginlägg

Om jag har någon matallergi så är det att sortera upp maten i nyttig och onyttig, vi börjar där, det säger ganska mycket om vem är det som frågar. Var är nyttigt för den som frågar, och var är onyttigt? Idag finns det ju också 100tals dieter så, vad är egentligen nyttigt? Och för vem? […]

Fråga: När ska man börja ge barnen nyttig mat?

Blogginlägg

Jag skickar ut en snabb fråga här i cyberrymden: När tycker du att man ska börja ge barnen nyttig mat? Vad är en bra tid för dig, vid 2 års ålder, 5, eller kanske vid 10års ålder? Eller helt andra, förslag. Shoot! Jag vill ha era åsikter och funderingar, vad tycker du?  Jag är intresserad […]

Lär dig leva ännu mer hållbart!

Lär dig leva ännu mer hållbart!

Blogginlägg

Vi blir aldrig nöjda, vi ska ha hela tiden, hela tiden. Hela tiden ska vi ha saker. Ju mer som produceras för att vi ska ha saker. Vi kan inte kräva nytt hela tiden, vi kan inte heller kräva begagnat. Vad är det som gör att vi måste ha, äga saker hela tiden? Det finns […]

Min åsikt om hur viktig egentiden är

Blogginlägg

Det är ett sånt himla tjatande om egentid nu förtiden i mina sociala medier och jag ska faktiskt inte vara sämre för jag vill också skriva ett inlägg om egentiden. Den för mig viktiga egentiden. Vad är egentiden då? Jag väljer att inte kalla den egentid utan MEJTID. En tid jag har åt mig själv […]

Det behöver inte alls vara hälsosamt att vara smal!

Det behöver inte alls vara hälsosamt att vara smal!

Beach

Fick rubriken dig att heja till? Det var meningen, för det är dit jag vill komma. Att vara smal är inte en garanti, eller ett ”resultat” över att man är hälsosam. I vissa fall är det som att jämföra äpplen och päron. För många är ”vara smal” den direkta lyckan, det perfekta resultatet och då […]

Säg vad du vill ha del 2

Blogginlägg

Du vet inte vad du vill ha, men du vill inte ha det som du har det just nu?  Ok, det är faktiskt lättast att börja med den här varianten, trot eller ej. För genom att INTE veta vad du vill ha, så vet du vad du vill ha, eller hur? Synliggör genom exempel: Lisa […]

Nå dina mål med den här mallen

Andligt

Har jag visat er den här mallen? Jag har själv skapat den och känner mig rätt nöjd faktiskt, det är mallen över hur man når sina mål. Oavsett vilket mål man en råkar ha. Jag visar hur mallen fungerar med ett exempel: Marie vill väga 60kg den 1 maj   Tro att det är möjligt […]

Tema hjärtat: del 4 Grattis våra hjärtan!

Tema hjärtat: del 4 Grattis våra hjärtan!

Blogginlägg

  Så GRATTIS på alla hjärtans dag och jag hoppas du har följt i mina fotspår och stärkt ditt hjärta iallafall lite grann den här veckan. Här kommer hjärtelistan igen ifall du vill fortsätta – det kommer jag att göra Havregröt till frukost Gå i trappor ( eller annan pulshöjande träning) Grönt te Paranötter 4 […]