Annons
Annons

Mycket i skolan!

Anna Ledberg

Groddat är godast
27 oktober, 2014
Dela inlägget

Nu har vi verkligen kommit igång i plugget och det märks. Vi har mycket att stå i varje dag, tack och lov har vi schemafria dagar på måndagarna så man kan komma ikapp och gå till bvc, till biblioteket och lämna på förskolan.

I skolan har  vi just nu Photoshop – här ligger jag oceaner av tid efter!!! Svårt och pilligt och kräver mycker tid och engagemang av mig

 Content marketing, -kul, intressant och vill lära mig mer om det

 Projektledning – kursen startade i fredags, heldag 9-16 och fortsätter i veckan

Annons

och tills i morgon ska vi skriva ett pressmeddelande.  Vi ska hitta en nyhet inom områderna alkohol, tobak, hälsokost eller godis. Med interjuv och pratminus. Jag har haft jättesvårt att välja ämne och komma igång. Först valde jag godis, sedan hälsokost och det har varit många svängar mellan varven…

( Pratade med en i häslokosten som sa att Kolonialt silver inte skyddar mot Ebola och tyckte bygga vidare på det. Men ångrade mig. Kolonialt silver skyddar mot virus och ebola är ett virus . Sedan tänkte jag skriva om hur många grisar som får sätta livet till för ungarnas halloweengodis, men det är ju inte heller en nyhet.  Tillslut kom jag på en bättre ide  handlar om ett trädgårdsföretag.)

Nu ska jag med och hämta på förskolan, och sedan skriva ut på biblioteket, köpa ny gaspatron till sodastreamen och lite annat smått.
på kvällen har jag yoga. Jag älskar det! Det är Hathayoga  i en kvarterslokal här i Årsta. Perfekt.

Vi ses!

Annons
Annons