Groddat är godast

Mycket i skolan!

Nu har vi verkligen kommit igång i plugget och det märks. Vi har mycket att stå i varje dag, tack och lov har vi schemafria dagar på måndagarna så man kan komma ikapp och gå till bvc, till biblioteket och lämna på förskolan.

I skolan har  vi just nu Photoshop – här ligger jag oceaner av tid efter!!! Svårt och pilligt och kräver mycker tid och engagemang av mig

 Content marketing, -kul, intressant och vill lära mig mer om det

 Projektledning – kursen startade i fredags, heldag 9-16 och fortsätter i veckan

och tills i morgon ska vi skriva ett pressmeddelande.  Vi ska hitta en nyhet inom områderna alkohol, tobak, hälsokost eller godis. Med interjuv och pratminus. Jag har haft jättesvårt att välja ämne och komma igång. Först valde jag godis, sedan hälsokost och det har varit många svängar mellan varven…

( Pratade med en i häslokosten som sa att Kolonialt silver inte skyddar mot Ebola och tyckte bygga vidare på det. Men ångrade mig. Kolonialt silver skyddar mot virus och ebola är ett virus . Sedan tänkte jag skriva om hur många grisar som får sätta livet till för ungarnas halloweengodis, men det är ju inte heller en nyhet.  Tillslut kom jag på en bättre ide  handlar om ett trädgårdsföretag.)

Nu ska jag med och hämta på förskolan, och sedan skriva ut på biblioteket, köpa ny gaspatron till sodastreamen och lite annat smått.
på kvällen har jag yoga. Jag älskar det! Det är Hathayoga  i en kvarterslokal här i Årsta. Perfekt.

Vi ses!


2 comments on “Mycket i skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Det behöver inte alls vara hälsosamt att vara smal!

Det behöver inte alls vara hälsosamt att vara smal!

Beach

Fick rubriken dig att heja till? Det var meningen, för det är dit jag vill komma. Att vara smal är inte en garanti, eller ett ”resultat” över att man är hälsosam. I vissa fall är det som att jämföra äpplen och päron. För många är ”vara smal” den direkta lyckan, det perfekta resultatet och då […]

Säg vad du vill ha del 2

Blogginlägg

Du vet inte vad du vill ha, men du vill inte ha det som du har det just nu?  Ok, det är faktiskt lättast att börja med den här varianten, trot eller ej. För genom att INTE veta vad du vill ha, så vet du vad du vill ha, eller hur? Synliggör genom exempel: Lisa […]

Nå dina mål med den här mallen

Andligt

Har jag visat er den här mallen? Jag har själv skapat den och känner mig rätt nöjd faktiskt, det är mallen över hur man når sina mål. Oavsett vilket mål man en råkar ha. Jag visar hur mallen fungerar med ett exempel: Marie vill väga 60kg den 1 maj   Tro att det är möjligt […]

Tema hjärtat: del 4 Grattis våra hjärtan!

Tema hjärtat: del 4 Grattis våra hjärtan!

Blogginlägg

  Så GRATTIS på alla hjärtans dag och jag hoppas du har följt i mina fotspår och stärkt ditt hjärta iallafall lite grann den här veckan. Här kommer hjärtelistan igen ifall du vill fortsätta – det kommer jag att göra Havregröt till frukost Gå i trappor ( eller annan pulshöjande träning) Grönt te Paranötter 4 […]

Temavecka hjärtat: del 3

Temavecka hjärtat: del 3

Blogginlägg

Välkommen till kapitel hjärtchakrat! Inom andligheten är hjärtchakrats färg grön (eller rosa) och här finns bland annat känslorna. Idag uppmanas alla att lyssna på vad sitt hjärta vill. Det brukar även kallas intuition och är den första känsla /tanke som som slår dig när du gör /funderar på något. Det du tänker på är rätt! […]

Temavecka hjärtat: Del 2

Temavecka hjärtat: Del 2

Blogginlägg

Idag jobbar jag med antioxidanter – alltså ett ämne som skyddar kroppen. Man behöver inte veta hur – bara att de gör det! Dagens hjärtstärakare blir antioxodanterna grönt te och selen. (Som finns i paranötter) Så nu lägger jag på: grönt te ( minst 1kopp /dag) och paranötter till listan. ( 3-4st räcker, men svårt […]

Temavecka: Hjärta del 1

Temavecka: Hjärta del 1

Blogginlägg

Snart är det hjärtans dag! Så nu kommer jag att ägna mycket tid åt hjärte-saker. Nä… ni känner väl mig vid det här laget så det kommer inte att handla om vare sig trosor eller geléhjärtan Varje dag nu fram till tisdag och alla hjärtans dag kommer jag ge tips och inspiration på hjärtstärkande åtgärder. […]

Får man bli arg på ett barn?

Blogginlägg

Jag har funderat ganska mycket, men inte kommit fram till någon bra lösning. Nu vill jag höra med er. Jag funderar över huruvida man får bli arg på ett barn eller inte. För en tid sedan såg jag på ett barnprogram Kändisbarnvakten där ett barn medvetet slog sönder en av barnvaktens fina tallrikar. Med argumentet […]

Tips till dig inom vård och service

Andligt

Förra veckan skrev jag om att jag tyckte att motion skulle vara obligatoriskt på arbetstid för att det är viktigt för att människan ska må bra och nu tänkte jag ge en liten klapp till er inom vård, omsorg och service. För mina tips var riktade till kontorspersonal, jag vet. Det är lätt att glömma […]