Annons
Annons

Min önskelista för födelsedag och jul

Anna Ledberg

Groddat är godast
5 december, 2014
Min önskelista för födelsedag och jul
Dela inlägget

Julen och födelsedagen  närmar sig och jag listar här med var jag önskar mig:

1) Att bli av med en massa saker! Jag vill ha ett ”lyxfällanloppis” och bara sälja av alla mina (& ungarnas) prylar.  Men alltså tänk ett sånt loppis de har i tvprogrammet Lyxfällan, där allt folk är så köpkåta att de slåss om dina prylar. Vi har haft flera loppisar under åren, men trots allt har vi kommit hem med allt igen och mer därtill…..:C

Resultatet av punkt 1:

Jag blir inte av med alla sakerna, alltså vi måste ha mer förvarning. Herman och jag var på IKEA och köpte min födelsedagspresent, en OMAR.

Annons
images
Välkommen OMAR
albert
Här är Albert, han köpte vi också.

 

 

Men ok, jag förstå att ni vill köpa mig något:

2) Något som jag verkligen behöver i mitt dagliga arbete i skolan:

En ny macbook Air eller Pro. Den behöver inte var ny,ny utan det duger gott med en bättre begagnad. Min nuvarande mac är cirka 8 år gammal, fullt duglig men tung och något seg. Går inte att uppdatera mera. Så därför.

3) Eller något som för följa med år efter år

En torkugn:

900-3-sedona-torkugn3

 

4) En ny ryggsäck ( där min nya dator får plats…;D)

Och viktigt att det finns plats för drickaflaskan på utsidan av ryggan.

5) Som ni förstår så vill jag inte ha mer SAKER, men presentkort går fint. Typ på mathem eller ekolådan, eller så. ( Presentkort på saker som går åt, inte saker som blir kvar)

6) Presentkort på Matapoteket MainyRaw. På Bondegatan i Stockholm är också uppskattat. Jag är den första och enda som har presentkort där nu, men de tycker att det är en smart sak och har tanke på att skaffa det mer allmänt.

Ha en bra dag!

 

Annons
Annons