Annons
Annons

Man måste tydligen hata måndagar!

Anna Ledberg

Groddat är godast
17 mars, 2015
Man måste tydligen hata måndagar!
Dela inlägget

Jag gillar alla dagar! Vad tråkigt det måste kännas om hela livet, alla vardagar bara är en transportsträcka till helgen.  Fem av sju dagar känns som avgrunden och man kan inte göra något för man jobbar. Vilken inställning! Fy vilket tråkigt liv?

20140730_121425
Glass till frukost

Varför begränsa sig, varför bara äta godis på lördagar, varför inte få äta glass till frukost? Varför spara allt till helgen?

Jag frågade Elin vilken hennes favoritdag var och hon sa fredag och lördag för då är det fredagsmys och lördagsgodis. Varpå jag snabbt frågade om hon inte ville äta godis varje dag. Eller glass innan middagen – självklart ville ju hon det. ( Rawfood baserad glass och godis är ofta nyttigare än vanlig mat, särskilt den mat som serveras som standard i ett familjekök. Viktigt om man tänker NPT)

Annons

Vad vill jag säga med detta inlägget egentligen?

Börja leva nu. Spar inte allt till helgen, njut av livet. Gör saker som är kul, det kanske kräver att du går upp två timmar tidigare så att du har tid att göra din hobby på morgonen innan jobbet. Njut av dagen. Tänk på hur du spenderar din tid; Jobbar hela dagen, äter, kommer hem ser på TV hela kvällen?

Finns det tid för något annat än bara det vanliga? Vad skulle det vara för något som får dig att börja leva?  ( Saker som inte går ut över andra utan som du kan göra ganska lätt, tvinga inte någon vara barnvakt för att du ska dra iväg och fiska och vara borta helger)

Jag förstår att man måste jobba men känn dig inte fast, som ett kugghjul i maskineriet där du tjänar din chef. Känn dig fri, känn att du gör det du vill! I alla fall tillräckligt ofta.

Annons
Annons