Annons
Annons

Pappakroppen wft?

Anna Ledberg

Groddat är godast
8 maj, 2015

Lättja, fetma och lathet. Den nya pappakroppen ska enligt kändisar i USA var fet och vobblande. Man ska dricka öl och äta chips och vara ohälsosam. Man ska ligga som en strandad val på badstranden, det ska vara OK.

Expressen skriver om sexig pappakropp eller dallrande fett  Nyheter 24 om Glöm sexpack och slit på gymet, nu är pappakroppen inne

Många pappor och män blir förstås överlyckliga över denna nya trenden. Tänk vad skönt att slippa ta hand om sin kropp, tänk vad skönt att slippa tänka på vad vad man äter. Slippa stressen och att nu med gott samvete ligga och fläka ut sig på badstranden. Slippa vassen i år!

Jag är skeptisk till det hela! Det är inte ett dugg charmigt och sexigt med dallrande magar, det är inte sexigt med  hjärt och kärlproblem.

Annons

Jag har inte några förbud till ”god mat” och ”livets nöjen” ( läs äta chips och dricka öl).

Vad jag skulle uppskatta är att folk har en  sund och lagom till mat, dryck och livets njutningar.  Självklart får man chilla och softa men inte bara. Om man bara chilar och softar, dricker öl och äter chips blir den njutningen  inte värd lika mycket. 

Vad tycker ni?

Annons
Annons