Annons
Annons

Rispappersnudlar med zuccini, rostade hasselnötter och groddat bovete

Anna Ledberg

Groddat är godast
27 april, 2016
Rispappersnudlar med zuccini, rostade hasselnötter och groddat bovete
Dela inlägget

Jag har fått dille på rispappersrullar! Gör olika flera gånger i veckan, och de är faktiskt bra ”rensmat” . När man behöver rensa kylen och har små pryttlar med grönsaker och så snart måste kastas.

Här gjorde jag några på zuccini, rostade hasselnötter och groddat bovete.

Rispappersrullar
Fyllningen
Tunnt skivad zuccini, t ex med potatisskalare

Annons

Rostade hasselnötter, grovt hackade
Groddat bovete

Gör så här

Koka rispapper några sekunder spola kalla under kranen. Väckla ut och lägg på en skärbräda och lägg på fyllningen, vik i hop. Klar. Fortsätt tills alla rullarna är klara.

Dippsås

Blanda ihop sojasås, chiliflakes, citrongräs, koriander och späd ev med vatten.

IMG_9109

 

 

Annons
Annons