Annons
Annons

Midsommar i Björkan, färskpotatis paj medmera.

Anna Ledberg

Groddat är godast
26 juni, 2016
Midsommar i Björkan, färskpotatis paj medmera.
Dela inlägget

Hej!

Hur mår ni så här i midsommar?  Vi mår bra, var i Björklunds hage i Bromma och firade midsommar. Det är min barndomslekplats och har firat där i alla år, det var tydligen en av de enda för många hade åkte långväga till just det firandet. Träffade flera från stan, Sthlm.

20160624_140459
Stång påväg upp

Herman fick ont i tanden och gick hem från parken, veckan innan hade han varit på akuten med samma tand, inte bra. När jag och flickorna kom hem var han i ett ”midsommar”skick.  Tanden, och vara uttråkad hade kräft sitt.

Annons

??

Vi hade mycket midsommar mat kvar så gjorde en färskpotatis, brie och persiljepaj

20160625_192847

Paj deg:

Vetemjöl +havregryn + olja + vatten

Fyllning

Kokt färskpotatis + brieost + persilja (gräslök istället? )

Äggstanningen

3 ägg + mjölk + salt +peppar ( Gräddfil och mjölk nästa gång ?)

Ugn 200 grader cirka 30 minuter

Nu börjar semestern för oss! Jag kommer skriva ett inlägg om semester lite senare – hur som helst jag ser inte fram emot den.

Nu ska jag göra kaffe. Vi hörs.

Kram.

Annons
Annons