Hälsa på mina villkor

Recension: Ekologisk rismjölksbaserad choklad

Som ni vet är jag väldigt svag för hasselnötssmak/nougatsmak i efterrätter, godsaker och bakverk. Det finns inte mycket som slår det men när det kommer till chokladkakor är det ofta hela hasselnötter eller spår av hasselnötter som finns i matbutikerna. Chokladkakorna är jättegoda men de har inte den här riktiga hasselnötssmaken som jag strävar efter.
Av en slump hittade jag ett nytt märke (nytt för mig) som tillverkar chokladkakor när jag skulle köpa cashewnötter en dag och bara namnet på chokladkakan gav mig stora förväntningar. Namnet på chokladkakan var white nougat crisp och märket hette ichoc. Det som också lockade mig förutom namnet var att den var gjord på rismjölk och var ekologisk, så jag beställde en chokladkaka och jag skojar inte om att den blev uppäten nästan på en gång. Det var bland den godaste chokladkakan jag någonsin ätit och det gick inte att sluta!

Är du en nougat/hasselnöts fanatiker som mig ska du definitivt köpa den!

Betyg: 5/5!

Mer information om chokladkakan hittar du här