Annons
Annons

Klassisk skagenröra vego style

Skagenröra är en riktig klassiker och passar både som förrätt i vardagen som förrätt till alla högtider. Aubergine, svamp eller tofu. Det är bara att välja.

Redaktionen

5 april, 2017
Klassisk skagenröra vego style
Dela inlägget

Skagenröra är en riktig klassiker och passar både som förrätt i vardagen som förrätt till alla högtider.
Aubergine, svamp eller tofu.
Det är bara att välja.

Enklast är det att smula ner tofu, men Vegomagasinet som står bakom detta recept valde att sjuda ett gäng auberginebitar att ha i. Du kan även göra samma sak med skivade champinjoner.

Läs också: Lista: Olika sätt att vara ”vego”

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från tidningen Vegomagasinet.

1 aubergine à 150 g
1,5 dl majonnäs, till exempel äggfri
0,5 crème fraîche, till exempel Oatly iFraiche
2 msk röd tångkaviar
0,5 rödlök, finhackad
0,5 dl dill, finhackad
1 citron, saften
salt
svartpeppar

Läs också: Vegetarian eller vegan? Här är näringen du behöver mer av

Annons
Annons