Annons
Annons

Drömmar kan också vara ett nyårslöfte….

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
31 december, 2013

Hur tänker du göra när det gäller löften för 2014?

Jag brukar aldrig avge några nyårslöften, däremot sätter jag upp olika mål för mig själv. Och dom behöver inte alltid vara tidsbegränsade att ske just inom ett år. Huvudsaken är att jag uppnår dem på sikt.
Jag har flera mål i år! Dels inom mitt arbete, mitt bloggande och det jag skriver om, och dels som artist.

2013 uppnådde jag en dröm, men också ett mål som jag kämpat för i många år när min kör Rönninge Show Chorus tog guld i VM i barbershop. Och det för med sig många nya spännande äventyr för mitt 2014.

Annons

Den 1/11 2014 är nämligen Rönninge Show Chorus inbokade på Carnegie Hall, Broadway- New York, där vi ska ge en show! En riktig Broadwayshow!
Detta är en väldigt god karamell, och lite svårsmält, som jag har gått och sugit på i några veckor nu. En del saker går liksom inte att dela med sig av, eller berätta om, innan man själv fått smaka hur det smakar. Jag har många gånger nypit mig själv hårt under dessa veckor, för att kontrollera att jag inte drömmer. För Broadway är en stor dröm som går i uppfyllese! Och jag kommer att få leva min dröm.

Så i och med det har jag nu som mål att leva upp till min världsmästartitel, (utan att skryta), samt att inte bli rädd eller vackla inför de krav som ställs på mig eller jag kommer att ställa på mig själv!
Så! Nu har jag skrivit det i ord! (Men det är inte skrivet i sten)!

Ha ett Gott Slut och ett Jätte Gott Nytt År!

// Mia

Annons
Annons