Annons
Annons

Trappar ner…

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
5 mars, 2014
Holistic produkter

Kaffe! Mitt älskade kaffe! Jag är verkligen en riktig kaffekärring!

Jag dricker mitt kaffe med lite mjölk! Och ekologiskt förstås!
Kaffe som är oekologiskt är jättegiftigt. På kaffeplantagen andvänds ett av världens giftigaste bekämpningsmedel. Det skadar/dödar både djur, natur och människor. Bekämpningsmedlet är sedan länge förbjudet i både Sverige och i EU. Men som sagt inte i andra länder, och att importera giftet i föda är tydligen okej. Så därför väljer jag självklart att dricka mitt kaffe eko.

Men nu ska det bli detox med Malin, min bloggkollega i bloggen ”Get in shape” här på kurera.se som nästa vecka ska köra en detoxutmaning. Och! Ska jag rena kroppen i några veckor måste jag ju avstå kaffet. För mig är det faktiskt den svåraste biten i en detox! För det första brukar jag vara enormt kaffesugen de första dagarna och att avstå det brukar resultera i huvudvärk 1-2 dagar. Men sen är det över! Jag har laddat upp med flera goda teer istället och försöker minska kaffeintaget till färre koppar per dag redan nu. Yogite är supergott, så jag fuskar och tjuvstartar med att dricka Yogi- detoxte vid eftermiddagsfikat. Pau` d arco rensar ut svamp som candida och eventuella(Hemska tanke) parasiter! Smakar kanske inte så gott men är däremot välgörande.

Annons
Te på bord och te i kopp
Foto: Mia Hagenmalm

Iallafall är jag i valet och kvalet om vilken detoxkur jag ska välja denna gång. Jag brukar köra Methodrain Detox, men det skulle vara spännande med en annan för att bryta ett gammalt invant mönster! 🙂 Så jag väljer mellan Holistics detox

Holistic produkter
Foto: Mia Hagenmalm

och Aplha plus;s detoxpaket. Svår fråga, men innan måndag har jag bestämt mig.

Detoxpaket från Alpha Plus
Foto: Mia Hagenmalm

Ha det fint! // Mia

Annons
Annons