Annons
Annons

Raw Hallonbollar och ofrivillig sovmorgon

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
21 november, 2014
Raw hallonbollar i en vit skål på ett vitt bord
Raw hallonbollar i en vit skål på ett vitt bord
Fopto: Mia Hagenmalm

Hela veckan har jag snozar och stängt av mobilen när den har ringt.
I vanliga fall brukar jag ändå ta mig upp efter en kvart, men de sista två dagarna har jag vaknat och konstaterat att jag endast har en timme på mig innan jag ska åka till jobbet. Hunden måste få sin promenad och jag måste hinna äta frukost och göra mig i ordning. Ganska stressigt blir det.

Efter USA har jag haft dåligt med både lust och ork att hitta på något nytt och spännande att lägga upp på bloggen!
Det är som om jag är helt uttömd på fantasi och insperation. Min kreativa sida har tagit en paus! Jag hoppas att den inte blir långvarig, för det känns oerhört trist.

Annons

Igår fick jag iallafall lust att fixa till lite fredagsgodis.
Det blev hallonbollar efter ett recept från en bilaga av tidningen Expressen. Dessa bollar blir mycket gräddiga och goda på grund av cachewnötterna! Mums!

Raw Hallonbollar 6 stycken
1 dl caschewnötter
75 g hallon, frysta
1 dl kokosflingor

Gör så här:
Mixa alltsammanstill en ganska slät massa och forma dem sedan till runda bollar. Om du vill kan du kan även rulla bollarna i chokladnibs eller krossad mörk choklad eller kokosflingor.

Annons
Annons