Annons
Annons

Påskmeny nummer 3! Varma rätter!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
1 april, 2015
Pocherat ägg toppat med rom och gräslök i en vit skål

Man kan ju inte bara äta sill och ägg till påsk! Vad sägs om en ugnsrostad potatissallad med sparris till kyckling med citron och saffran som du hittar recept på här:Het kyckling /

Kycklingben med citron på ett lila fat
Foto: Mia Hagenmalm

En härligt god soppa av vårens goda och nyttiga primörer och en krispig rödbetssallad kanske till lammet som du hittar recept på här:Meny för hela påsken/

Dessutom har jag lite fler recept på ägg! 🙂 Du kan också hitta recept på mina tidigare inlägg med olika sillinläggningar och annat gott : Påskmeny del 2 sill och strömming för alla smaker/

Annons

Återkommer med fler smarriga recept i morgon!
Bland annat goda nyttigare tårtor och efterrätter, så glöm inte att kika in på bloggen! 🙂

Ha det fint!
Mia

Nyttig grön soppa med sparris och ärtor/

Grön sparris och ärtsoppa i en vit vacker skål
Foto: Mia Hagenmalm

Krispig rödbetssallad/

Rödbetssallad i en blå skål
Foto: Mia Hagenmalm

Ugnsrostad potatissallad med sparris och timjan/

Rostad potatissallad med sparris i en vit karott
Foto: Mia Hagenmalm

Pocherat ägg med rom och gräslök/

Pocherat ägg toppat med rom och gräslök i en vit skål
Foto: Mia Hagenmalm

Ägghalvor med paprikakräm och bacon/

Ägghalvor med parikakräm och bacon på ett fat
Foto: Mia Hagenmalm

Ägghalvor med rom och räkor/

Ägghalvor med rom och räkor på ett fat
Foto: Mia Hagenmalm
Annons
Annons