Annons
Annons

Man stödjer Cancerfonden med socker som göder cancer?

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
5 oktober, 2015

Ta en rosa månad uppmanar ICA sina kunder!
31 dagar med bra mat, rörelser och rosa varor! Bland dessa ”bra matvaror ”inkluderara man godis, exempelvis Geisha choklad!

Hur fasiken tänkte Cancerfonden där?
Genom åren har flera stöttat cancerfonden med just socker. Exempelvis med bullogram, konjaksrulllar, frukostflingor osv.
Sjukt tycker jag! Socker göder cancer! Och eftersom att det finns forskning på det borde väl cancerfonden vara informerad? Eller?

Visste du att man lokaliserar cancertumörer genom att ge patienter en injektion av radioaktivt märkt socker i form av glykos?

Annons

Om man har tumörer kan man genom PET-kamera lokalisera tumörer genom att tumörer strålar mer och dessutom suger åt sig 5- 35 gånger mer socker än frisk vävnad!
Ändå får cancerpatienter rådet att äta saft och kakor för att få energi. Och hur ser sjukhusmaten ut till cancersjuka? Färdigmat med socker och vitt bröd och saft!
Cancer livnär sig på socker och får ett mer agressivt förlopp om man har högt blodsocker!
Läs mer här: Cancerceller livnär sig på socker

Självklart stödjer jag Cancerfonden, men inte genom att köpa choklad eller bullar och annat skräp med socker i.
Det tycker jag är som ett dåligt skämt! Det är lika idiotiskt som att stödja Länkarna med att köpa en flaska vin, diabetikerförbundet genom att köpa godis eller stödja forskningen av lungcancer genom att köpa cigaretter!

Skärpning!

Annons
Annons