Annons
Annons

Rabarberkaka med kokos

En mjöl- och sockerfri kaka gjord på rabarber och kokos.

Redaktionen

18 maj, 2012
Rabarberkaka med kokos
Dela inlägget

En mjöl- och sockerfri kaka gjord på rabarber och kokos.

Ingredienser

75 gram smör
3 ägg
1 dl sukrin
2 dl kokosmjöl
1 dl kokosflingor
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
ca 5 dl rabarber i bitar

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret. Vispa ägg och sukrin poröst.
Rör i smöret och kokosflingor.
Tillsätt kokosmjöl och bakpulver, vispa.
Häll i mjölken och rör till en jämn smet.
Häll smeten i en smörad form så att det blir ca 1 cm tjockt lager.
Skär rabarber till lagom stora bitar och lägg i formen ovanpå smeten.
Strö sukrin ovanpå rabarberna.
Grädda ca 25-30 minuter.

 

Annons
Annons