Annons
Annons

Rosésallad med jalapèno och rostade solrosfrön

Annorlunda och mycket god sallad med sting. Ett gott GI-tillbehör, till exempel till "jerked kyckling".

Redaktionen

6 februari, 2013
Rosésallad med jalapèno och rostade solrosfrön
Dela inlägget

Annorlunda och mycket god sallad med sting.
Ett gott GI-tillbehör, till exempel till ”jerked kyckling”.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Mia Hagenmalm, som bloggar om mat för Kurera.se.
www.kurera.se/mias-mat-och-bakblogg.

Ingredienser

1 st huvud rosésallad , bruten i munsbitar
2 msk avrunnen jalapèno på burk, hackad
1 st rödlök, skivad
1 st lime, pressad
1 st vitlöks klyfta, finhackad
4 msk olivolja
100 g solrosfrön, torrrostade i en stekpanna avsluta med flingsalt

Gör så här

Blanda alltsamman och smaka av med lite salt och svartpeppar.

Annons
Annons