Annons
Annons

Solskenswrap med rödbetsaioli

Bjud på en god och nyttig råkost-wrap i helgen. Serverad med ett färsliknande, vegetarisk innehåll och en fantastiskt krämig rödbetsaioli. Koriandern ger denna vackra skapelse en asiatisk touch. Enjoy!

Redaktionen

20 november, 2015
Solskenswrap med rödbetsaioli
Dela inlägget

Bjud på en god och nyttig råkost-wrap i helgen. Serverad med ett färsliknande, vegetarisk innehåll och en fantastiskt krämig rödbetsaioli.
Koriandern ger denna vackra skapelse en asiatisk touch.
Enjoy!

Receptet ger fyra portioner.

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Holistic och är framtaget i samarbete med Ida Högberg, rawfoodkock och holistisk hälsopedagog – som inspiration kring den nya ekologiska/ veganska produktserien Active by Holistic.

4
Solskensröra
4,5 dl valnötter
3 tsk citronjuice
3 msk olivolja
3 tsk curry
3 dadlar

Läs också – Ny studie: Bästa fettet att steka i – och fettet du ska undvika

Rödbetsaioli
3 dl cashew
2 dl vatten
1,5 msk Active Rödbeta (ett näringspulver som finns att köpa på hälsokosten)
2 msk olivolja
4 msk citronjuice
2 msk äppelcidervinäger
1-2 pressade vitlökslyftor
1 tsk salt

Wrapfyllning
8 st rispapper
1 pkt alfalfagroddar
8 salladsblad
2 krukor koriander eller persilja
2 avokado
2 palsternackor
2 morötter

Läs också: Läkare: Dåliga kostval orsak till en tredjedel av all cancer

Annons
Annons