Annons
Annons

Testa något nytt: Supergoda och nyttiga päronchips

När man väl testat att göra päronchips undrar man varför man inte har gjort det förut. Det är fruktansvärt gott! Och dessutom nyttigt och enkelt.

Redaktionen

21 september, 2014
Testa något nytt: Supergoda och nyttiga päronchips
Dela inlägget

När man väl testat att göra päronchips undrar man varför man inte har gjort det förut.
Det är fruktansvärt gott! Och dessutom nyttigt och enkelt.

 

Du har väl även provat att göra chips på dina potatis- eller övriga rotfruktsskal. Ett perfekt sätt att ta tillvara mat.

Läs också: Hemmagjorda rotfruktschips

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Anna Ledberg som skriver Kureras blogg ”Groddat är godast”.

Ingredienser

Päron – vilken sort som helst. Du får prova dig fram till din favorit.

Gör så här

Skiva päron tunt på mandolinen (eller med kniv elller osthyvel).
Lägg på en plåt, ringla på lite olja, och låt stå och torka i ugnen. Cirka 4 timmar på 100 grader.
Klart.

Läs också – Läkare: Kosten orsak till en tredjedel av all cancer

 

Annons
Annons