Agnes Gällhagen

Några ord om mig själv

1 november, 2013 | Kommentera (0)

IMG_9775

Glad fredag!
Jag har haft en helt sjukt intensiv vecka med både tentaskrivning och recenserande och bloggande och allt vad det är. För jag vet inte hur många kvällar i rad sitter jag återigen här framför datorskärmen och skriver. Tentan inlämnad, hemmagjorda raw chokladpraliner uppdukade och yogiteet redo för det roligaste av allt datorsittande – bloggande!
Alldeles precis nyss färdigställde jag en text som ger en liten bakgrund till mig själv, då jag har märkt att jag har fått en himla massa nya följare och läsare både på instagram och Food and Green Forests (och här också kanske?), vilket gör mig superpepp och glad! Inlägget publicerade jag på min andra matblogg, så skulle du av någon anledning vara nyfiken på typ vad jag pluggar, jobbar med, växte upp etc. så kan du läsa om det här. Tveka inte att skriva i kommentarsfältet om det är något annat du är nyfiken på eller undrar! Jag blir alltid så himla glad över att höra från er som läser : )

Jag har även förberett ytterligare en riktigt smarrig post-workout smoothie, men det receptet väntar jag nog med att lägga upp en dag eller två. Någon gång måste ju även jag ta helg.

Ett litet läsetips för helgen, om en får promota sina egna texter, är min poetiska reflektion över Kirsti Taylor Byes installation “Som en skog i Skogen”. Verket går att se på Skogen fram till nu på söndag den 3:e, och jag rekommenderar verkligen att gå och titta om du befinner dig i Göteborg! Eller snarare uppleva. Högst märkligt är det.

Trevlig helg!
Agnes

Postad: 1 november, 2013 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Okategoriserade, Personligt | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Agnes Gällhagen
Ålder: 24 år.
Bor: Kollektiv i 20-talsvilla i Mölndal, utanför Göteborg.
Familj: Mamma, pappa och lillebror i Stockholm.
Sysselsättning: Skribent, hobby-matkreatör och studerar Humanekologi. www.foodandgreenforests.com.
Om mig: Matglad och litteraturslukande humanekolog som inleder varje dag med flytande frukt (aka liquid sunshine), predikar om vegetarianism, springer långt i skogen, pysslar med nya recept och arrangerar matstilleben så fort tillfälle ges.
Fokus just nu: Ha kul, prova nytt, lära mig saker och försöka att inte vara överambitiös. Keep calm and drink juice, helt enkelt!
Om bloggen: Här på Smoothiebloggen finner du recept och inspiration på juicer, smoothies, frukostar, efterrätter och mellanmål, en och annan personlig anekdot, texter om hälsa & kost, och annat som jag tycker är viktigt, eller bara alldeles rawsome!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)