
Söndagsbrunch
19 januari, 2014 | Kommentera (0)Det är inte ofta jag har en ledig dag utan något som helst plugg eller jobb inplanerat, men idag så!! (Eller ja, uppenbarligen kunde jag ju inte hålla mig ifrån att blogga, men det räknas inte : ). Denna exotiska upplevelse resulterade i en gedigen brunch och långa samtal tillsammans med en vän som dessutom fick agera assistent åt mig och bland annat öva på konsten att hälla mandelmjölk med den rätta knycken, samt arrangera frukt till stiliga stilleben. Jag kanske borde fundera på att skaffa mig en assistent på heltid ; )
Vår brunch bestod av Green Kitchen Stories Banana Granola, vaniljmandelmjölk, exotisk frukt och bär, färskpressad juice, raw chokladpraliner och gammalt hederligt kokkaffe. Lite jazz och relationssnack på det, och söndagsstämningen är komplett!
Nu sitter jag i ett nystädat kök, mätt i magen på kikärts- och mandelbiffar med grönkålssallad, och har precis bokat en massa biobiljetter till Göteborgs Filmfestival. Pepp!
Hoppas ni också har haft en fin söndag!
xx
Agnes
Vill du ha mer matig inspiration? Följ mig på Instagram @foodandgreenforests!
Postad: 19 januari, 2014 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Frukost, Hälsa, Juice, Nötmjölk, Okategoriserade, Personligt, Raw, Vegan | Etiketter: brunch, frukost, granola, mandelmjölk, vegan | Kommentera (0)
Lämna ett svar