Agnes Gällhagen

Earl Grey Marmelad & Banan och Bovetebröd

5 februari, 2014 | Kommentera (0)

IMG_0863

Nu finns receptet på denna bitterljuva bergamottmarmelad uppe på min andra matblogg Food and Green Forests! Jag har även inkluderat ett recept på fröigt och saftigt banan och bovetebröd som är gott ihop med en skiva salt ost och en klick av marmeladen. För ett bananbröd som passar bra som fikabröd, se detta recept.

IMG_0876

Var finns mina recept?
För er som är nya kan jag berätta att jag här på Smoothiebloggen fokuserar på snabba, enkla recept på smoothies och juicer, och ibland en och annan frukost eller efterrätt. Jag försöker även då och då skriva lite funderingar kring hälsa, och inkludera någon intressant eller viktig näringsfakta om de livsmedel som förekommer i recepten.

Food and Green Forests däremot lägger jag upp alla möjliga typer av recept. Alltid vegetariska, ofta veganska. Man skulle kunna säga att det är en matig fotoblogg, där styling och bilder står i centrum. Jag har funderat på att även inkludera bilder på mat som inte nödvändigtvis är mina egna recept, eller som kanske inte har något specifikt recept överhuvudtaget. Alltså gå ytterligare ett steg från receptblogg mot fotoblogg. Detta för att kunna uppdatera oftare och göra någonting av all den mat jag fotograferar nästan dagligen och hittills bara lägger upp på Instagram. Vad tror ni om det?

Jag finns även på Instagram @foodandgreenforests. Här är det också av uppenbara skäl bilderna som står i centrum. Min instagramprofil uppdateras betydligt ofta än bloggarna, och innehåller bilder på allt från vardagsmat till recept jag testar till egna recept. Alltid förmedlat genom stilistiska kompositioner i fyrkantigt format. Sannerligen en konst i sig ; ) Följ för daglig matinspiration helt enkelt! Trevlig daglig mat och hälsoinspiration finns för övrigt även på Kureras instagram @kureramagazine!

Trevlig onsdag!

xo
Agnes

IMG_0852

Postad: 5 februari, 2014 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Frukost, Okategoriserade, Personligt, Recept, Vegan | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Agnes Gällhagen
Ålder: 24 år.
Bor: Kollektiv i 20-talsvilla i Mölndal, utanför Göteborg.
Familj: Mamma, pappa och lillebror i Stockholm.
Sysselsättning: Skribent, hobby-matkreatör och studerar Humanekologi. www.foodandgreenforests.com.
Om mig: Matglad och litteraturslukande humanekolog som inleder varje dag med flytande frukt (aka liquid sunshine), predikar om vegetarianism, springer långt i skogen, pysslar med nya recept och arrangerar matstilleben så fort tillfälle ges.
Fokus just nu: Ha kul, prova nytt, lära mig saker och försöka att inte vara överambitiös. Keep calm and drink juice, helt enkelt!
Om bloggen: Här på Smoothiebloggen finner du recept och inspiration på juicer, smoothies, frukostar, efterrätter och mellanmål, en och annan personlig anekdot, texter om hälsa & kost, och annat som jag tycker är viktigt, eller bara alldeles rawsome!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)