
Glad Påsk!
Postad: 19 april, 2014 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Frukost, Hälsa, Kost, Okategoriserade, Personligt, Vegetariskt | Etiketter: frukost, hälsa, påsk, vegetariskt, yoghurt | KommenteraMin påskhelg spenderas på familjens sommarställe i Sörmland. Hittills har två dagar av tidiga men långa frukostar, tysta pluggförmiddagar (japp måste, men älskar att kunna göra det i lugn och ro), skogspromenader, springturer, kaffe i solen och pyssliga middagar med massvis med vårsallader (och chokladägg) passerat, och jag planerar att fortsätta på det spåret i tre dagar till. (Flytt- plugg- och jobb-)kaoset från de senaste veckorna känns långt borta. Hur firar ni påsken?
På bilden ser ni dagens frukost: turkisk yoghurt, ananas, blodgrape, hallon, hasselnötter, pumpakärnor, kokosflingor, honung och kanel. Älskar att slänga ihop allt som är gott i en skål! Så enkelt.
Hoppas ni också har en lugn och vilsam helg.
Jag tycker alltid att det händer så mycket roligt under våren, så en paus från alla aktiviteter kan behövas.
Glad påsk!