Agnes Gällhagen

Hej från Italien!

Postad: 24 februari, 2014 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Hälsa, Personligt | Etiketter: , , , , | Kommentera

utsikt

Jisses vad längesen det var jag skrev nåt nu! Till mitt försvar kan jag säga att jag har varit borta en dryg vecka på skidsemester i Dolomiterna, närmare bestämt Canazei i Italien <3 För det mesta har det snöat och varit dimma, men sista dagen hade vi det fantastiska vädret ni kan se på bilden ovan. Och utsikten sen!! Bilden är tagen från en platå, ca 3000 m över havet dit en åker med kabin. Det går att ta sig ned offpist därifrån, men det vågade jag mig inte på… Med tanke på det enorma snöfall dolomiterna har haft denna säsong så är lavinrisken dessutom ganska stor.
Jag har SÅ många makalösa bilder från resan. Kan aldrig greppa hur ofattbart vackert det är i alperna. En spirituell naturupplevelse lika mycket som en sportresa, ÄVEN när vädret inte har varit det roligaste. Kolla bara:

utsikt2 utsikt3 utsikt4

Nu är jag i alla fall hemma, storhandlad för kommande detox (mer om det senare i veckan), och nedbäddad i min egna säng.
Hoppas ni har en fin start på veckan!

xo
AgnesSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Agnes Gällhagen
Ålder: 24 år.
Bor: Kollektiv i 20-talsvilla i Mölndal, utanför Göteborg.
Familj: Mamma, pappa och lillebror i Stockholm.
Sysselsättning: Skribent, hobby-matkreatör och studerar Humanekologi. www.foodandgreenforests.com.
Om mig: Matglad och litteraturslukande humanekolog som inleder varje dag med flytande frukt (aka liquid sunshine), predikar om vegetarianism, springer långt i skogen, pysslar med nya recept och arrangerar matstilleben så fort tillfälle ges.
Fokus just nu: Ha kul, prova nytt, lära mig saker och försöka att inte vara överambitiös. Keep calm and drink juice, helt enkelt!
Om bloggen: Här på Smoothiebloggen finner du recept och inspiration på juicer, smoothies, frukostar, efterrätter och mellanmål, en och annan personlig anekdot, texter om hälsa & kost, och annat som jag tycker är viktigt, eller bara alldeles rawsome!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.