Agnes Gällhagen

Hejdå! :(

Postad: 30 april, 2014 Av: Agnes Gällhagen Kategori: Personligt | Etiketter: , | Kommentera

Hej alla fina!

Det här blir tyvärr sista inlägget för (den kortlivade) Smoothiebloggen.
Jag har varit tvungen att göra stora nedskärningar i vad jag lägger min tid och energi på, för att inte alldeles gå under av stress, och då fick bloggen ryka : ( Främst för att jag själv ska må bra och få lite mer fritid bland alla extrajobb och sidoprojekt, men också mycket för att ge plats åt mig att verkligen satsa på min utbildning (till humanekolog) framöver. Är ju sugen på att forska, så det gäller att vara väl påläst ; )

Framöver finns jag på instagram @foodandgreenforests. Det är ett lagom behändigt format som jag känner att jag kan hantera för ett och annat matfoto. Min andra matblogg, Food and Green Forests ligger för närvarande på is. Eventuellt att den får ett nytt format i framtiden som fotoblogg only, och alltså inga recept, vilket underlättar arbetet enormt.

Tråkigt att behöva sluta skriva här, men hälsan är viktigast!
Recepten på bloggen kommer fortfarande vara sökbara.

Glad valborg förresten! Och fortsatt glad vår <3

xoxo
AgnesSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Agnes Gällhagen
Ålder: 24 år.
Bor: Kollektiv i 20-talsvilla i Mölndal, utanför Göteborg.
Familj: Mamma, pappa och lillebror i Stockholm.
Sysselsättning: Skribent, hobby-matkreatör och studerar Humanekologi. www.foodandgreenforests.com.
Om mig: Matglad och litteraturslukande humanekolog som inleder varje dag med flytande frukt (aka liquid sunshine), predikar om vegetarianism, springer långt i skogen, pysslar med nya recept och arrangerar matstilleben så fort tillfälle ges.
Fokus just nu: Ha kul, prova nytt, lära mig saker och försöka att inte vara överambitiös. Keep calm and drink juice, helt enkelt!
Om bloggen: Här på Smoothiebloggen finner du recept och inspiration på juicer, smoothies, frukostar, efterrätter och mellanmål, en och annan personlig anekdot, texter om hälsa & kost, och annat som jag tycker är viktigt, eller bara alldeles rawsome!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.