Beauty by Bloch

Första gången jag loggade in…

19 september, 2012 | Kommentera (0)

Första gången jag loggade in på min blogg och kollade runt så fick jag nog en liten stroke.
Fina webbredaktören Isabelle mailade inloggning och skrev så fint att “bara hör av dig om det är något som inte stämmer.”
Allt såg jättebra och trevligt ut.
Förrutom en öuhm. Liten detalj…

Läs: Fokus just nu

Står Lidingöloppet 29 september och Vasaloppet mars 2013. Vasaloppet under sju timmar.

 

En bra stund satt jag och funderade över om jag någonstans kan ha sagt till Niklas att jag brukar ta skidorna till matbutiken och sen springa ett varv runt socknen när jag ändå håller på, och att han då tyckt det var lika bra att anmäla mig till de båda loppen när han ändå satt och anmälde sig själv.

Sällan har jag blivit så lättad som när Isabelle mailade tillbaka att “hoppsan, din och Niklas presentation råkat mixas ihop.”
Alltså. Vasaloppet under 7 timmar.. Nä, jag håller mig nog till att blanda hårinpacking…

Postad: 19 september, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Allmänt | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)