Beauty by Bloch

Dagens

17 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Dagens +
Var på en sjukt grymt inspirerande föreläsning ang e-handel för webbyrån Litium igår, där en av föreläsarna var en utav grundarna till Frank Dandy.
Sjukt bra och strukturerad kväll och de nästan 5 timmar det höll på satt jag som hypnotiserad (jag som normalt sett kan hålla fokus i ca 4 minuter.) Nördade ner mig totalt i detta, och får en lyckokick när jag inser att detta verkligen är mitt jobb.
Alldeles strax bär det av på ännu en föreläsning, denna gång för sjukt begåvade Underbara-Clara. Hoppas på att även här kunna nörda ner mig..

Dagens –
Det faktum att jag skall bege mig ut bland sofistikerat folk innebär att jag måste typ, se ut som sofistikerat folk.
Och att jag alltså även idag måste kliva ur min favorit outfit ala världensskönasteunderställströja (från Swedteam)-jaktbyxor(chevalier)-och-omatchanderaggsockar(moster guns)..
Ack. Alla dessa uppoffringar i livet..!

 

Postad: 17 oktober, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Föredrag, Jobb | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)