Beauty by Bloch

Hur döljer man en bula stor som finland..?

21 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Det här, övergår helt enkelt min kompetens, kära läsare.
Efter en stressig, men sjukt trevlig helg med make-up event på jobbet och glasblåsning med familjen ( sjukt roligt! Jag gjorde världens snyggaste grogg-glas) så avslutades kvällen igår med att ofrivilligt hamna i slagsmål med en högtalare.

Låt säga såhär..  Panna – Högtalare 0-1.
Hur, i hela fridens namn döljer man en bula stor som finland?! Flytspackel? Burka? Klippa lugg? Gå runt i ett par jävligt fula skor för att förflytta uppmärksamheten? I dont know!!

Hur som helst är det nu dags att lägga arnica-omslag över natten och hoppas att det botar lite av det blåa, och mycket utav det onda och svullna.
Imorgon, efter att ha kurerat denna hjärnskakning något, återkommer jag givetvis med del 5(!) av mitt älskade skötebarn “varför jag hatar head & shoulders.”

 

Bjuder som avslutning på ett fint mms jag fick av en fin vän som uppmuntran,
efter ett litet panikanfall från min sida om att jag liksom inte kan se ut såhär bland folk.
Diplomati när den är som bäst!

 
 

 

Postad: 21 oktober, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)