Beauty by Bloch

Inspirerad!

20 november, 2012 | Kommentera (0)

Carro och Malin här på kurera har inspirerat mig till att lista 3 bra saker varje dag.
Idag blev listan ganska banal förvisso, men min övertygelse är ändå att det är dom små sakerna som spelar roll, eftersom de såsmåningom blir till det där stora vi kallar livet.

Dagens lista:
1: Jag har en snyggdag.
2: Jag var på ett mycket inspirerande föredrag för begåvade affärsutvecklaren/webdesignern Olle på Litium.
3: Det fanns gott fika (och staaarkt kaffe)

Så, istället för att tjura ihop över senaste tidens hälsosvacka får jag glädjas åt andra saker, om än så små som en bra-hårdag.

Dags att börja på min nya inspirationstavla, när jag redan är full av inspiration efter att ha omgetts av begåvade och kreativa människor på dagens föredrag. Jag tror det är ett vinnande framgångskoncept att omges av kreatörer och inspiratörer så fort man har möjlighet!

Här är ett litet gäng av det som kommer vara med på tavlan.  Vad mycket lättare det hade varit att göra dessa tavlor om man hade en mer enkelspårig personlighet som inte spretar åt alla håll!

Givietvis ska ju en död Head & Shoulders flaska vara med på plakatet med..!

Postad: 20 november, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Föredrag, Jobb | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)