Beauty by Bloch

Sminkkurs

22 november, 2012 | Kommentera (2)

Jag undrar om man någonsin kan tröttna på att lära sig saker och gå nya kurser och utbildningar?!
Det känns inte så!

Dagen idag har spenderats på smink-kurs i Frillesås.
En hel del nytt fick jag med mig, både kunskapsmässigt och inspirationsmässigt.
Tillexempel – använd inte en färgad dagcreme, då får du ner pigmentet i porerna.
Istället (om du använder ekologisk hudvårdande make-up) så kan du smörja dig med din vanliga dagcreme först, och sedan blanda din foundation med dagcrémen och smörja över. Jämn fin hudton, och snabbt går det!

Dessutom: Världens finaste lokaler!

Åh vad jag vill ha en sådan här spegel med lampor runt i mitt hem!!

 

Postad: 22 november, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Skönhet, Smink | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Sminkkurs

  1. Madde skrev den

    Vixter! Finns det något bra torrshampoo som är ekologiskt? Orkar inte alltid tvätta håret och torrshampoo är ju så smidigt 🙂

    • Beauty by Bloch skrev den

      Ask & Embla har ett som är riktigt bra! Finns i butiker som har Crearomes sortiment. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)