Beauty by Bloch

Lösningen på ett i-landsproblem

5 december, 2012 | Kommentera (0)

Dessa i-landsproblem i vardagen ställer ju onekligen till det för livskvaliteten.
Ett av de värre såhär vintertid måste ju vara när man smörjt in fötterna och därmed blir strandsatt på platsen där man satt när man smorde in dom (vilken sällan brukar vara sådär herrejössesgenomtänkt.)
Lösningen – smörj med fet salva, släng en plastpåse om och en raggsock på det. Så kan man traska runt som vanligt och elda i spisen / hämta kaffe / göra något konstruktivt.

Alla pojkvänner / äkta män kan förövrigt ignorera det här inlägget och fortsätta serva era töser.

Postad: 5 december, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Hudvård, Tips | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)