Beauty by Bloch

fullt ös – medvetslös!

20 december, 2012 | Kommentera (0)

Julhandel och lansering av vårt ekologiska schampomärke + webbshop samtidigt – hur tänkte vi?!
Nu börjar saker falla på sin plats, och imorgon på dagen för den nya majatiden och dess fina energier är det äntligen dags för release!

Nu kommer det alltså finnas mer tid och plats för att spendera tid med denna blogg på härliga kurera.

Har gått igenom lite kommentarer och mail här, och vad många kanske undrar är varför de får hudreaktioner utav rena ekologiska produkter.
Svaret på det är i regel enkelt – din hy är fullproppad av kemikalier, och reagerar helt enkelt som när du gör en detox!

När du byter ut dina traditionella hudvårdsprodukter mot rena ekologiska, kan det ta upp till ett par veckor innan du får ordning på din hy i värsta fall. Silikoner, mineralojor och andra ingentäppande kemikalier trängs ut, och det kan därför upplevas som att det är produkten man reagerar på.
Var tapper, och håll ut, säger jag! Det blir bättre, din hy blir bättre, och kommer må otroligt mycket bättre utav att enbart utsättas för hudvårdande ämnen.

Jag uppmanar er alla till att kommentera om ni inte håller med om det jag säger eller har andra erfarenheter,
genom debatt föds kunskap!

 

 

Postad: 20 december, 2012 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi, Skönhet | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)