Beauty by Bloch

Jag vill också ha en krok-kompis…

6 mars, 2013 | Kommentera (2)

Jag hade också behövt en krok tror jag.
Carolin bloggade om sin krok hon masserar sig själv med, får ta och skaffa en sån jag med, eftersom jag vaknade med nackspärr IDAG IGEN!
Hur var talesättet? Life´s a bitch and so is nackspärr?!
(och jag med tydligen, då jag har så pass långt hår nu igen att det lockar sig mycket, och när jag dök upp i detta till min snygga-killen igår, tittar han bestört på mig och säger –“alltså, du ser ut att vara precis tvärt emot vad du är”..) Vet inte riktigt hur jag ska tolka det där..?!

 

Postad: 6 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: krämpor | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Jag vill också ha en krok-kompis…

  1. Isabelle skrev den

    Jag är också nyfiken på vad han såg. Fråga. Förresten – lockar låter fint.

    • Beauty by Bloch skrev den

      Haha tack bells! =D Jag vet inte om jag vill ha svaret 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)