Beauty by Bloch

Jag har levt i en lögn?!

12 mars, 2013 | Kommentera (0)

Idag, när jag loggade in på kunskapens källa facebook, har en av mina vänner gjort ett inlägg angående att det flaggas idag.
Efter att ha läst inlägget och kommentarerna satt jag i chock en stund.
Vaddå flaggas för Kronprinsessans namnsdag?!
Mamma har alltid sagt att det är för MIG alla flaggar?! Sjuk besvikelse att börja denna tisdag med..

Något som är positivt är ju dock att jag på något underligt vänster lyckats skaffa mig ett immunförsvar och hållit mig frisk,
trots att pojkvän ligger däckad i en såndär manlig förkyldning, och syster ligger däckad i influensa.
Båda av den värsta sorten – dagisbaciller…
Själv var jag inbillningsförkyld i ungefär en timme, och sedan har jag inte känt någonting.

Tror jag har Mighty Berries att tacka för det, det är ju en riktigt antioxidantboost och den har blivit ett stående inslag både som frulle och mellanmål. Mucho trevligt när det blir så tydliga resultat.
 

Postad: 12 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Hälsa, Vitaminer och mineraler | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)