Beauty by Bloch

Ställ frågor till eko-frisören

19 mars, 2013 | Kommentera (2)

Idag har vi haft besök av Radio Halland på jobbet. Det är programmet Carlsson & C.o som har varit intervjuat mamma, och provat på både ekologisk växtfärgning och ekofrisörernas speciella klippteknik “energiklippning”.

Himla skoj med lite avbrott från dom vardagliga rutinerna, och att få bolla hat mot Head & Shoulders med en kvinna som jobbar som pressekreterare åt en miljöpartist.

Fr v. Kathinka Linde, Världens bästa mamma, Marita Pahlen.
Radio

Jag tänkte såhär, att om ni har några frågor ni vill ställa till min kära mor, om ekologisk hårvård eller dylikt, så kan ni väl kommentera detta inlägget så svarar hon på det nästa vecka =)

Postad: 19 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi, Hårvård, Jobb | Etiketter: , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Ställ frågor till eko-frisören

  1. Agneta skrev den

    Vet du när programmet sänds? Det vill jag inte missa nämligen?

    • Beauty by Bloch skrev den

      Hej Agneta! Jag vet faktiskt inte ännu när det kommer att sändas, men kan lägga upp en länk till programmet på bloggen sen, så kan man ju lyssna på webben =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)