Beauty by Bloch

Vinnarna av Rosenseries deodoranter

20 mars, 2013 | Kommentera (2)

Sådär, nu var tävlingen om Rosenseriens deodoranter avgjord, vad roligt att så många tagit chansen att tävla!
Här är vinnarna, ni kommer även att kontaktas via Mail.

Stort grattis till:

Monica

Christina H

Eva K

Margaretha s

Anne-Marie

Pierre

IMG_9391

Postad: 20 mars, 2013 Av: Beauty by Bloch Kategori: Ekologi, Hudvård, Tävling | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Vinnarna av Rosenseries deodoranter

 1. A skrev den

  Vad är dina tankar kring Rosenserien’s protienschampo?
  Jag tycker vissa ingredienser som står med i Schampot’s INCI är något man kan frågasätta. Du kan läsa schampot’s INCI på deras hemsida.
  Tack för ordet.

  • Beauty by Bloch skrev den

   Jag tycker såhär. Att rosenseriens proteinschampo är ett betydligt bättre alternativ än ALLA traditionella schampon som finns på marknaden.
   Vissa ingredenser skulle jag själv inte använda mig av, men det är inte på något vis en miljöbov eller farligt att använda. Det finns vissa ämnen i innehållet som det finns bättre alternativ till enligt mig, men jag tycker ändå att man kan känna sig lugn med att använda detta schampot. =)
   // Vix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Victoria Bloch .
Ålder: 24.
Bor: På småländska landsbygden.
Sysselsättning: Arbetar i hälsokostbutik.
Om mig: Jordbunden partypingla med ekologi i ryggmärgen. Saker jag gillar är skogen och allt som finns däri, min hund, bugglycka, eko-tänk och att ha rätt.
Fokus just nu: Lanseringen av ekologiska schamposerien Reco Hair, i familjeföretaget Ingelss.
Om bloggen: För mig är ekotänk en så självklar del av vardagen att det inte ens är ett tänk. Det är så jag alltid tänker. Jag är uppvuxen med en mor som jobbar som ekologisk frisör, och jag har själv så gott som hela mitt aktiva yrkesliv jobbat inom hälsokostbranschen.
I min blogg kommer jag dela med mig av tips, råd och fakta om vilka ingredienser som finns i vanliga skönhetsprodukter och vad dessa gör med vår kropp. Jag kommer även att visa på ekologiska alternativ istället – och förklara varför de är mycket bättre såklart.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)